Já vim. Myslel jsem tenhle pokec. A mimochodem: http://www.supergames.cz/forum_read.php?id_topic=4b6c4fc07a746 |
To bych udělal nové téma s názvem např. Chat ve verších, tohle jsou básničky. Kdo ho udělá? |
Budeme zde psát jen ve verších.... můžeme sem psát básničky ale když tu chceme jen kecat musíme ve verších ok? |
pokud si tě kika vezme tak se rozvedete hned v březně ona totiž chce romea ty mu seš max po kolena ! (for daisuke xD) |
jestli tohle se stane tak mě to vážně dostane kika si tě nevezme vždyť z tebe strachy zbledne určitě ti uteče žal v slzy se ti rozteče a ona zatím bude zdrhat a ne bude časem mrhat však ona ti vezme roha vždyť přece není tak blbá s tvým aute ujede ti a bránou projede pořádně to rozjede a už se ti nevrátí |
Pro Kiku xD Svatba Jednou si mě k.ik.a vezme Nevydrží ani den beze mě Bude mít krásné bílé šaty Já ale taky! Při svatebním obřadu Dostanu se na řadu Bude mít krásný prsten Protože nehne ani prstem Až nastane hostina i Martin se na svatbu podívá Kuba a Suzuzi jako bodyguardi Vždyť mi máme SG rádi! (btw věta Nehne ani prstem znamená že se nebude bránit! Udělá to s radosti ) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4935 sekund |