Kúpil som si Mitsubishi, v ňom mám chcípnute myši. |
Narodil sa Kristus pán,ožermééé sa, vodku z neba poslal k nám,na*ebmééé sa, s liehu čistotnéého,hmm.........ku*va jak je to dalej |
Môj oco ma celkom nové hoby, viem že nieje jediný, Na opasku nosí mobil veď je hlava rodiny. Mobil,Mobil čo svet dobil pozná všetky klebety. Dr-ži v ša-chu vše-tky uši , ne-tre-ba ho pri-tom rušiť. Mobil mobil čo svet dobil Mobil Mobil čo svet dobil. |
CounterStrikerova Básnička Moja 1. FOTBAL Skoro každý hrá fotbal a dievky volejbal. Fotbal to je hra preto je to sranda. Každý by chcel len vyhrať ale to sa nenaučí prehrať. Aká je ? |
eldestova Básnička MUŽ A ŽENA muž je silný dost, žena zas ne moc, žena umí vařit, a muž umí jen pařit, žena musí uklízet, a muž zase zmizet, dohromady pěkný pár, každý jako dar, bez lásky však nemají se, sporů zato mají více, proto miluj každou svou ženu, a řekni si:takovou už neseženu |
Mhajina Básnička Moje pocity Ked píše som celá happy ráno si popíjam džús capy Je mi hrozne je mi zle nikto mi viac nepomôže myslia si že si robím srandu a na sg si robím hambu nesnažím sa zaujať ani pozornosť niektorých ludí mám pokrk mám ich dosť Sklamala som sa a už sa sklamať nechcem chcem len žiť v pokoji a mieri nie vela chcem Nikto mi tu neverí polovica sg sú chorí Ja niesom vôbec na tú osobu naštvaná ja som len strašne smutná celú noc i den sa mi o nej sníva mám nato vela dôvodov je proste prima kvôli jednej jedinej osobe plačem to sa mi často nestáva ostatných len okríknem je moja naj.kamarátka a proste skrátka nedá sa nanu zabudnúť zaslúži si len to najlepšie nemôže predsa len chudnúť ja vymýšlam rými dalšie mám v tom samé chyby a velký guláš tak na nažer sa tu máš! myslíte si že ste tý najlepší môžte jazdiť akurát tak v moskviči Skúste byť niekto v mojej koži a zažiť aké to môže byť zabudnúť na človeka na ktorom vám záleží ktorého vám pripomína všetko okolo ale čo bolo to bolo ale zabudnúť sa nato nedá v škole si vás niekto podá na svete vládne zlosť a šikana nikto nezastaví toho potkana ja chcem aby ten druhý pochopil čo je to ludskosť,úprimnosť,priatelstvo pokoj,nezávislosť,hrdinstvo Chcem aby ten človek vedel že mi na nom záleží a že nemôže stáť smutná v kroví ospravedlnujem sa vsetkým za sposobene problemy som chorá,smutná,neštastná a nikto pokoj nedá mi chcem aby ste vedeli čo je to kolektív a spolupráca kto to vie tak tomu česť práca Tak odkrojím vám kus koláča a hned sa skončí práca všetci sa budeme zabávať a spolu smiať a hrať Ste moji priatelia a ja vás nechcem sklamať ja viem všetko som pokašlala ale čo vy? je stoho len velká kaša Myslela som si že ma pochopíte vy zato nemôžete vy tak netrpíte neviete o čo sa jedná čo sa stalo čo také moje správanie vyprovokovalo ja niesom naštvaná som len smutná tak to pochopte som ako jedna velká studna z huby mi tiahne mentol zo žíl sa leje krv a ja necítim čo je to hnev ja tu osôbku mám rada ja ju proste MILUJEM Tak už pochop že to nieje tvoja vina život je smrad je to sviňa |
To si srandu děláte velkou srandu děláte. Copak se sám neslyšíte? To je skvělá muzika. Jak vám to sní utíká. Pane vždyť vy skoro tančíte! Ty mě asi neposloucháš. Stručnou odpověď ti dám. Jak ti stále dokola říkám. Žádný rytmus už nemám! Když po mě lidi šíleli. Tak nebylo o co stát! Rockovou hvězdou za žádnou cenu nechci se znovu stát! |
Chcete mi tvrdit že rytmus nemáte. Copak neslyšíte co tady děláte. S knihami a razítkem s rytmem si tykáte. Mě tady připadá že rytmu dost máte! O čem to mluvíš nemám ponětí. O rytmus mě připravilo neštěstí. Stala se mi strašná tragédie. Přesto slušně se mi tu žije. Hele pěknou zašívárnu tady mám. Všechny knihy světla pročítám. Jsou tu staré dámy koberec,jaký mám rád. Co víc si ještě můžu přát?! Další část až potom. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5392 sekund |