rano zz kopce pada ta velka nuda tak basnicku si zazpivame a pak to tu rozjedeme |
Je hodně známo, že 77lubos77, lže a krade. Teda.. kradl a lhal. Toto jsem našel. Znám benzínovou studánku, kde nejhlubší je les, tam stačí škrtnout zápalku a všechno letí do nebes. |
Jedem s tankem po lese, zajíček to odnese. Nabijeme, strelíme a přesně cíl trafíme. Zajíček je náš, dobrý na guláš!!! |
Sedí myš v rohu, v pastičce má nohu, sedí tiše, občas pípne, asi stejne brzo chcípne. |
Moje nová báseň (inspirována videem The Dogs):
Jeden den, Když byla tma, Šel jsem ven Kopat si hrob. Však viděl jsem Jen oken svítit lem, Všude okolo, Obestírala mne tma. Neviděl jsem ničeho, Ani hrob kopat z čeho, Nic, jen tma. Tma, nic než tma. Však slyšel jsem Vlky vít. A jak jdou sem, Hlad jistě budou mít. Nebylo kam jít. Jen na to nemyslit. Konec konců, Hrob kopal jsem si však. Není jedno, Jestli budu v hrobě, nebo tak? Mrtev stejně budu, Tak nač smýšlet tak? Nechám-li se roztrhat vlky, Zabiju-li se sám, Stejně budu zmlklý, Tak proč se zabývám Vlky blížícími se ke mně, Se zuby hrozivými, Jen slyším je v té tmě. Šeptají mi. Šeptají mi v hrůzných zvucích, Kterým nerozumím ani z části, Zní mi to stále v uších, Však nenechám se zmásti. Toť jen mne zastřašují, Toť jen mne k úzkosti přivazují. Své dílo smrtící Vylepšit chtějí. Zuby svoje cenící, Sliny svoje lejí. Ale co to? Že by světluška? Ne, je to větší! Že by lampička? Ne, je to větší! Co je to? Je to smrt? Či je to oko stvůry strašlivé? Nevím. Pravdou však jest, Že vlci, jak strašpytlové, Utíkají před tím jen, Do svých slují, do svých děr. Omdlím? Ano, světlo se zvětšuje A mně už smysly neslouží, Něco mi naznačuje, Že konec trpký se blíží. Co si myslíte že to bylo? Já sám nevím. =) Nechal jsem, ať si to každý přizpůsobí podle vlastní představivosti. |

tak to s tým danone si si nevymyslel ty to poznám už dobre dlho |
Vymyslel som. Malý Dano ide von ,mamka kričí z okna: Dano,ne , Ešte si nezjedol danone! |
to mi jsme o hudebce zpívali písničku (Strom) no a mi si jí potom trochu poupravili, ale je to sprostý, takže sem rači ne xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2911 sekund |