Email > vojtechanek@seznam.cz ICQ > (od předvčerejška) 599341073 Skype > Nemám, ale možná někdy budu mít... Facebook > Vojtěch Vojife Pokorný... |
Email > Blind-Boy@seznam.cz (podobně jako u Fireho.. budu mazat SPAMY atd..) ICQ > Zapoměl jsem číslo,až budu zase na svém počítači napíšu ho sem Skype > na něj moc nechodím ale myslím že "Blind-Boy" Facebook > David Stehlík |
pekne napisane Fir inak dnes si ma do kontaktov na icq chceli pridat 3ludia s ruska.Kks fakt debili . |
ICQ - 578680412 (dementy a podobné případy budu raději ignorovat). Skype - Fir36e - but, all time offline. Jabber - All time off. Email - Fir36e.SG@seznam.cz (zadruhé, spamy a podobné hovadinky smažu, pokud se to bude opakovat nahlásím to.) Bydliště - Kladno Můžete mě zastihnout v GDM - to jest základní umělecká škola v oboru: Kreslení. Kytara (občasná porada s bývalím učitelem) Či hraní koncertu v mateřské školce (mé bývalé.) |
Mhaja> já vim že to neni jen o skype a icq ae tak na icq a skype tu téma je tak.... ale ok xD |
s cepelom.... Elektro pridaj si ma na skype napisala som ti FrenFajn aj ty si ma pridaj |
milí snicky: tak aby si vedel tak táto téma nieje o icq a skype ale o tom aby sg hraci mali niaky kontakt na ostatných hráčov .Ked to pise kazdy na chat .....Takto ked chce niekto sa hadat,pisat vulgarizmy,chce poslat druhemu niaky obrazok abo tak tak ma nanho kontakt .Predsa aj mi ty ja a kika si piseme cez skype a icq potom si pisem s kubistnom,firom,kubistenom,masahou,rarou..... FrenFajn-idem ti napisat na icq Elektro-aj tebe na skype |
Skype:jbaric Email:tych mam asi 30 ale nechodim na ne ICQ:mam len 6.0 a nejde 6.0 takze tam nechodim lebo to si musim stiahnut 6.5 tu som mal ale blbne a cez meebo som zabudol heslo |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2504 sekund |