Uz mi je lepsie teraz dojem zavolam otcovi a pojdem von prekamosa a zas domov |
xD Fir sa nasral to je sranda Fir dotoho!!!!!!!!!IDEEEEEEEES. Dexter-ja som ties aoze ticho a tak a kazdy si myslel ze anielik niektory si este aj myslia kks a ked zhuknem tak sa poondia |
Dobrá, oprava: Nálada: 10-20 % Pocity: Hrozné, rozladěné, naštvané. Na co myslim: Na to, že asi brzo nakopu SteWiemu rektum*! Překlad slova rektum, v poště! Dětem do 12 let, neřeknu! |
Masaha > jako tak že sem si s kámošem navzájem roflákali nosy? No to fakt zapomeň ale jinak k tématu: No já sem hroznej pesimista a vypadá to že tak je líp =) sem spíš taková tichá myška v koutě =) Vlastně nechci bejt ani středem pozornosti,no těmhle situacím bejt střed pozornosti se jednoznačně vyhejbám =]. Jak se cítím? No celkem mizerně xD mám tk chuŤ jít ven a porádně si zařvat mám totiž 3 na vysvědčení sem mohl mít vyznamenání kdybych místo té 3 dostal 2 -_-" Na co myslím : Nwm asi na školu páč nám odešla učitelka učit na gympl a ještě myslím yak to dopadne s kámošem =) má zlomenou ruku -.- Fir > pěkně řečeno |
Fir-len mu daj a aj za mna minule ma fakt nasral som chcela odist zo sg.... |
Nálada: 10% Pocity: Hrozné, rozladěné, naštvané. Na co myslim: Na to, že asi brzy nakopu Daisukemu rektum! |
uplne jak nepricetny kks nech uz mam 18 a vypadnem s tej zasranej stvrte. |
hovno vsetko dobre dopadne!Kkks cakam pred skolou na spoluziaka aj s dalsim spoluziakom ne bo sme chceli hrat gulovacku ne tak prisiel este daky spoluziaci a hrali sme a 6hrali tiez ale ne proti nam.Ne a mi 7A sme sa gulovali este zo 7B ne tak hodi gulu do bckara ne sak sme hrali gulovacku a niaky blb nvm kto asi hodil do jedneho 6staka bitkara kks uplny debil to je.On prisiel ku mne ze blblbla ja ze to ja ne ze nech si s toho nic robi ze je to len gulovacka ne tak idem prec ne a on do mna zacne hadzat sneh a kopat do mna sneh spinavy a nadavat mi ne som ho poslala dakam a tak ze ho serem isli sme prec ne aj spoluziaci si ma zastavali nech ma necha a tak a ten kkt do baby ide normalne ma isiel mlatit lenze ja som sa nesla mlatit pretoze som nechcela mat zle a nechcela som dostat pokarhanie...A ten kkt mi nadrbal kks sme potom isli prec ne a ja som tak hucala cez cele sidlisko a nadavala....a co ucitelka kks teraz nvm ci jej to mam povedat abo co.... |
masaha-ako myslis i tak sme len granule zachvilku si idem lahnut a schripnut si |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3835 sekund |