Zapomenuté heslo

nálada,pocity,načo myslíte...

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
4.
19:25 | 28.ledna 2010
někdy se toho na člověka navalí až moc a pak to nezvládá.i mě se to stalo,rozešel sem se z holkou,my best kámoš se na mě naštval,no hrůza.někdy jsi holt v nesprávný čas na nesprávném místě,něco je špatně......a nedokážeš to ovlivnit,ale za mraky je stále slunce,které může vysvytnout a problémy a nedorozumnění se vyřeší a život bude zase krásný
3.
Mhaja [VIP člen]
19:10 | 28.ledna 2010
Vlasec-s dospievanim to nic nema spolocne.A ja so spaním nič nemám,žiadne problémy...no proste to je jedno.
2.
Vlasec [VIP člen]
19:08 | 28.ledna 2010
No, to bude asi to dospívání

Já se poslední dobou furt cítím ospalý, asi bych měl chodit dřív spát. A občas se cítím osamělý.
1.
Mhaja [VIP člen]
19:05 | 28.ledna 2010
Sem píšte ako sa v poslednom čase cítite.Píšte sem vaše pocity,načo myslíte v poslednom čase alebo načo myslíte práve teraz...Prípadne sa tu môžte vyspovedať

Ja sa momentálne necítim ani dobre ani zle.Je mi niako čudne ako by som spala.Môj spolužiak a 2.najlepší kamarád je v poslednom čase niaky čudný a jeho nálada mi pokazila moju náladu.Môj najlepší kamarád toho som nevidela už neviem kedy.No vlastne som ho videla včera ale nvm niak mi chýba.Poto mi stále blbne net a nudím sa.Pokazilo sa mi gtačko a aj MP takže nemôžem hrať.Dostala som pokarhanie.Pohádala som sa s otcom.A moji niektorý spolužiaci si myslia že som na nich povedala že fajčia a tak...Je mi hrozne no čudne nvm čo to je.V poslednom čase myslím len na budúcnosť.čo somnou bude,čím sa budem živiť,ako budem pracovať a aku budem mať pracu,kolko budem zarávať,čo budem študovať a kam pôjdem študovať...A myslím stále na naj kamoša a mám čudné sny...
Zobrazeno 21-24 z 24 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
1
Profily
2
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Srpen 2026
PoÚtStČtSoNe
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3642 sekund