někdy se toho na člověka navalí až moc a pak to nezvládá.i mě se to stalo,rozešel sem se z holkou,my best kámoš se na mě naštval,no hrůza.někdy jsi holt v nesprávný čas na nesprávném místě,něco je špatně......a nedokážeš to ovlivnit,ale za mraky je stále slunce,které může vysvytnout a problémy a nedorozumnění se vyřeší a život bude zase krásný |

Vlasec-s dospievanim to nic nema spolocne.A ja so spaním nič nemám,žiadne problémy...no proste to je jedno. |
No, to bude asi to dospívání Já se poslední dobou furt cítím ospalý, asi bych měl chodit dřív spát. A občas se cítím osamělý. |

Sem píšte ako sa v poslednom čase cítite.Píšte sem vaše pocity,načo myslíte v poslednom čase alebo načo myslíte práve teraz...Prípadne sa tu môžte vyspovedať Ja sa momentálne necítim ani dobre ani zle.Je mi niako čudne ako by som spala.Môj spolužiak a 2.najlepší kamarád je v poslednom čase niaky čudný a jeho nálada mi pokazila moju náladu.Môj najlepší kamarád toho som nevidela už neviem kedy.No vlastne som ho videla včera ale nvm niak mi chýba.Poto mi stále blbne net a nudím sa.Pokazilo sa mi gtačko a aj MP takže nemôžem hrať.Dostala som pokarhanie.Pohádala som sa s otcom.A moji niektorý spolužiaci si myslia že som na nich povedala že fajčia a tak...Je mi hrozne no čudne nvm čo to je.V poslednom čase myslím len na budúcnosť.čo somnou bude,čím sa budem živiť,ako budem pracovať a aku budem mať pracu,kolko budem zarávať,čo budem študovať a kam pôjdem študovať...A myslím stále na naj kamoša a mám čudné sny... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3642 sekund |