já jenom říkám že se pan Smoljakpotká se Cimrmanem v Českém nebi, kam právem náleží. |
No.. Nevím jestli si ty tak myslel, ale já to tak pochopil. (Btw.. Já jsem PinkFloyder). "Učí se dobře.. To nemohu říct" |
Hahaha.. Tady mluvíme o divadle Jára Cimmrman. A černý humor si provozuj někde jinde. |
Smoljak se potká s Vozábem a ostatními kolegy. A samozřejmě se cimrmanem v Českém nebi. |
Nějak to tu utichlo.. Přitom mně Jára Cimmrman baví.
Mam tu myslim všechny divadla co vůbec jsou. Zrovna včera jsem si pouštěl Blaník (Můj nejoblíbenější) A vůbec. Vzdávám hold Smoljakovi, za jeho výborné činy pro toto divadlo. Vždycky jsem ho měl nejradši! ( |
CD rom Cimrmanův disk rom. A co znamená to rom? román ještě není dokončen, ale nevyzbil papír, tak se mu to tam nevešlo. xD |
a Jára Cimrman sice psal na papír z továrny, ale Jirásek psal školním, tedy kradeným inkoustem a že to bylo nějakého inkoustu... |
no jeho rodiče totiž chtěli ušetřit tak dědil oblečení po sestře a až ve svých 13 letech se dozvěděl že je muž |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3460 sekund |