Já proti našemu prezidentovi nic nemám, nemám ho ani tak rád ani ho zase nesnáším... Samozřejmě jsem rád že máme skvělého prezidenta který se rychle skamarádil s hlavou světa panem prezidentem Obamou. Nuže na rovinu můj názor na pana Václava Klause.. není to známá osoba jako Alžběta II. se svým synem princem Charlesem, ale! Já ho mám rád a jsem si vědom že pro nás dělá co může.. =) Ovšem tu Československou republiku mohl nechat. =( Také byl předsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Prezidentem České republiky je od roku 2003, v roce 2008 obhájil svůj mandát pro druhé volební období. |
njn. To veš já jsem píč* veš ale co prostě mi tak připadá.Vždyť ani nwm co pro nás kdy udělal. A když už tu jsou takový politický kecy tk bych nejradši vykopal všechny ty politiky (český) dělají naší zemi jen ostudu jen si vzpomeňte na to jak dal Ratovi nikdo teď nwm kdo pohlavek a pak ta jejich bitka.NO to je horší než dobytek. |
No, to by taky chtělo. Mně ale Klaus nijak nevadí (viz první příspěvek) |
Sládek se o něm hezky vyjádřil v Hyde Parku. "Železný dědek, kterého vynesou z hradu ven nohama napřed." |
Jakub07> Já s tebou souhlasím téměř ve všem, jen Havla až tak moc nemusím. Nevím, jak určit velikost osobnosti, každopádně Klaus má víc ucelené názory a je méně populistický. A co Havel poslední dobou v politice dělá, to mi fakt nejde do hlavy. Nevím, jaký by byl Švejnar, možná by to byl taky dobrý prezident. Klause jsem si jako prezidenta nepředstavoval, když ještě byl ministrem nebo premiérem. Ale Švejnar neměl s politikou, pokud vím, do voleb žádné zkušenosti a navíc se někdy sám stavěl do role antiKlause, čímž mi vadil. |
je ale ze starší doby Pán Bůh si zavolá tři muže nejdůležitější z planety země Obamu,Medvěděnka a Klause a řekne jim,mám pro vás dvě zprávy,první je že se stane soudný den a druhá,že jste tři nejdůležitější muži planety Obama svolá konferenci a na ní řekne mám rpo vás dvě zprávy dobrou a špatnou Dobrá je že bůh existuje a špatná že bude soudný den Medvěděnko svolá konferenci a na ní řekne mám pro vás dvě špatné zprávy Bůh existuje a bude konec světa Klaus svolá konferenci a řekne mám pro vás dvě dobré zprávy podle boha patřím mezi 3 nejdůležitější lidi planety a lisabonská smlouva nebude podepsána |
Myslím si že Václav Klaus je velice chytrý a souhlasím s ním v absolutní většině jeho názorů... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4835 sekund |