Zapomenuté heslo

Václav Klaus - Váš názor?

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
14.
20:40 | 10.května 2010
Já proti našemu prezidentovi nic nemám, nemám ho ani tak rád ani ho zase nesnáším... Samozřejmě jsem rád že máme skvělého prezidenta který se rychle skamarádil s hlavou světa panem prezidentem Obamou. Nuže na rovinu můj názor na pana Václava Klause.. není to známá osoba jako Alžběta II. se svým synem princem Charlesem, ale! Já ho mám rád a jsem si vědom že pro nás dělá co může.. =) Ovšem tu Československou republiku mohl nechat. =(
Také byl předsedou Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Prezidentem České republiky je od roku 2003, v roce 2008 obhájil svůj mandát pro druhé volební období.
13.
16:17 | 10.května 2010
Na slovensku je to podobné
12.
21:23 | 9.května 2010
njn. To veš já jsem píč* veš ale co prostě mi tak připadá.Vždyť ani nwm co pro nás kdy udělal. A když už tu jsou takový politický kecy tk bych nejradši vykopal všechny ty politiky (český) dělají naší zemi jen ostudu jen si vzpomeňte na to jak dal Ratovi nikdo teď nwm kdo pohlavek a pak ta jejich bitka.NO to je horší než dobytek.
11.
Vojife [VIP člen]
21:14 | 9.května 2010
No, to by taky chtělo.

Mně ale Klaus nijak nevadí (viz první příspěvek)
10.
Vojife [VIP člen]
21:08 | 9.května 2010
Sládek se o něm hezky vyjádřil v Hyde Parku.

"Železný dědek, kterého vynesou z hradu ven nohama napřed."
9.
20:55 | 9.května 2010
Václav K. (bez urážky) homokláda.
8.
14:42 | 26.ledna 2010
Myslím si že to je dost přesné...
Havla vůbec nějak nemusím...
7.
Vlasec [VIP člen]
11:42 | 26.ledna 2010
Jakub07> Já s tebou souhlasím téměř ve všem, jen Havla až tak moc nemusím. Nevím, jak určit velikost osobnosti, každopádně Klaus má víc ucelené názory a je méně populistický. A co Havel poslední dobou v politice dělá, to mi fakt nejde do hlavy.

Nevím, jaký by byl Švejnar, možná by to byl taky dobrý prezident. Klause jsem si jako prezidenta nepředstavoval, když ještě byl ministrem nebo premiérem. Ale Švejnar neměl s politikou, pokud vím, do voleb žádné zkušenosti a navíc se někdy sám stavěl do role antiKlause, čímž mi vadil.
6.
16:21 | 25.ledna 2010
je ale ze starší doby
Pán Bůh si zavolá tři muže nejdůležitější z planety země Obamu,Medvěděnka a Klause a řekne jim,mám pro vás dvě zprávy,první je že se stane soudný den a druhá,že jste tři nejdůležitější muži planety
Obama svolá konferenci a na ní řekne
mám rpo vás dvě zprávy dobrou a špatnou
Dobrá je že bůh existuje a špatná že bude soudný den
Medvěděnko svolá konferenci a na ní řekne
mám pro vás dvě špatné zprávy
Bůh existuje a bude konec světa
Klaus svolá konferenci a řekne
mám pro vás dvě dobré zprávy
podle boha patřím mezi 3 nejdůležitější lidi planety a lisabonská smlouva nebude podepsána
5.
16:15 | 25.ledna 2010
Myslím si že Václav Klaus je velice chytrý a souhlasím s ním v absolutní většině jeho názorů...
Zobrazeno 1-10 z 14 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
4
Profily
5
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Duben 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.2756 sekund