no musi bit on je víchovný poradce a uči mi si s nim normálně tikáme a tak to je drsné |

Minule som bola na nemcine v bcke bola tam cela bcka a nemcinary s acky a ackary anglictinary ostali v triede bo boli suplovane hodiny.A pridem po nemcine do triedy apytam sa ze kde je Zuzka?a spoluziacka ze isla na wcko s Luciou.Tak pride potom Zuzka s Luciou do triedy a povedia ze Zuzke niekto dal na stolicku zuvacku kks.A cele rifle mala zalepene.A ucka sa s nami pohadala ze ked sa dotycny nevie proznat tak ona jej tie rifle zaplati a zacala hucat....a ze s ato bude este riesit a tak.A vsetci sa zlozime a budeme mat s toho zle...No asi tazko bo ja som bola na nemcine este s 2spoluziackami v inej triede takze nemohla som to byt no hej letecky v papierovej stihacke som jej poslala na stolicku zuvacku...kks niektory nevedia co robit uz. |
eh u nás stačí aby nás bylo 10 a už se neučíme to je skoro furt |
j ot jo si pamatuju taky s kondomem sme ho nafukovali a pak si s nim pinkali jako nafukovací balónek xD byl prča hlavně o vv vždycky na vv je prča každý hodiny jednou dal kondom na židli nenápadně když si chtěl někdo už sednout a když si na to sed tak to bouchlo a držel se za zadek |
my se neučíme kdyš je ve třídě 5 a mén 'C TAK SE NEUČÍME TAK JSME SCHLADILI třídu holka mněla teplomněr a nemněli jsme M |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6655 sekund |