mhaja tak to jo to u nás jenom děcka prodávaly trávu JO A JE MI 13 |
ať je mínus 25 stupňů celsia PROSÍM hesky v teple u pc místo šílené uči UŠ ABY BYLY PRÁZDNINY z prázdnin jsou teš dobré historky a ze školy celá třído zdrhla na wc a učitel přišel do prázdné třídy to zrovna bylo aprila a kluci s 9Bdaly v četňe učitejského stolu všechno na opak |

jj tak u nas polka triedy fajci a pije a to im je 12-13rokov.No a raz prisiel spoluziak do skoly aj s alkoholom s malinou a ozral sa kks tak vsetci sme ho krili kamos donho napchal liter vody ten ozraty blb ete zral chipsy a mandarinku a pomaranc a nvm este co.A potom cez dejak mi sa rehoceme a ucka ze co a mi nic.A cez velku prestavku sme s nim bola cela trieda a ucky ze co tak zrazu pokope a mi ze nic ze kecame a tak ne.A to hovado ozrate flusalo a poslala ucku do pi** ale nepocula to a potom na vitvarke isiel asi 2krat na hajzel a aj pred tym cez dejak isiel na wc vracat no a robili blbosti nadavl uckam...a potom cez vytvarku zrazu bleeeeee a vygrcal sa vsetci ihned k oknu on potom isiel na wcko sa este vyvracat a potom sa presadil a aj tam celu lavicu ogrcal to ta voda s malinou a pomarancom xD sme mali volnuhodinu a upratovacka to nechela utret tak chuderka ucka si dala rukavice zobrala kybel a utierala to a nam jej bolo uto a mi sme zacali ze co to utiera ze to nieje jej robota a ona ze ciiiiiiit budte ticho bud ticho...ze jej to nevadi.A potom sa pytala ze co jedol mi ze vodu a pomaranc a ona ze preto hoasi nadulo on bol na wcku tam stale vracal a dosla riaditelka tiez sa to pytala a potom prenho prisla jeho babka.No a mi ked ucka isla za riaditelkou tak spoluziak jeden rychlo schoval jeho malinu k nemu do tasky aba s toho ten ozran nemal zle kks to boliudrby sme boli pekny kolektiv zrazu |
jo my jsme s bratrancem bábje prohodily sůl a cukr a ona se srala 3 hod z buchtou a pak ji osolila ale spátky k historkám ze školy KDYŠ JE - 25 TAK SE DO ŠKOLY NEJDE |
minimlok: jj neco takovyho a hodila celu flasi do kose a kdys to nasla upratovacka v jejch izbe xD lol xD |
xD na koncorocnim vilete sem nesl flasu hruskovice a uca pozre a pita se co to je a ja nato pokazeny caj xD |
my jsme zase s kámošem čorkly holce flašku s pitim a házely si s tim aš praskla a uča napsala poznámku citace OZNÁMKAZA ŠIKANU FLAŠKY navrhla dutku třídního |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6027 sekund |