jo já jsem holce vilil čaj do oběda a dostal jsempoznámku že neumím dodržovat etikrtu |

oks uz som tu xD tak mi na poziarnom cviceni to ina haluska to budeme mat teraz v stredu a stvrtok sa to vola očap-ochrana človeka a prírody.Bude sranda zas.Minule napr.jak sme isli pred skolu so servitkami na papuli ze rychlo hori no poznate to tak kamos si zobral zo sebou svoju stolicku a ze pomoc skapeme pomoct a utekal s tou stolickou po chodbe medzi vsetkymi uckami a ziakmi a potom ju polozil a utekal a nabural do sklennych dveri kks a dejepisarka ze danotebe co je on ze nic a isiel prec.A potom ked sme boli vonku v lesiku na tom očape tak sme robili v skupinach tei discipluni ne a ideme a pred nami triedna s matykarkou a ja k ideme tak sa pri nich zastavime a je hned ze pani uctelka?to je niaka disciplina ked sa s vami porozpravame?a ona ze nie Majka ale to je taka oddychova a ja nato no tak to ne tak nic dovi a odisla som ale vratila som sa sme sa smiali aj s uckami.Ab potom zas triednej ze vy o tom neviet?samo chodi s veronikou.a veronika ho chudacika bije.A ucitelka joj jak som veronu strapnila ucka ze veronika to je pekne ze spolu chodite ale nemozes byt samka... |
xD kamos sel z obedu s buchtou a hodil ji do polevky cela polevka na nic xD dostal zato dutku reditele a druhi den udelal upe to jistyxD 2 zo spravani xD |
v školní jídelně si kuchařky myslí že umí vařit a co u vás my v jísle nacházíme nař vlasy atd vydělysme kuchařku slintat do polívky a kuchřka říká kámošovy dobrí den stríčku fido |
jednou při požárním cvičení kluci hodily dímovničky a učitelky si myslely že fakt hoří a jak dycky říkají zachovejte klit tak pynikařily víc ja prvňáci kokakola light mentosky učitel otvírá šuflík pak něco jakoby buchne vistříkne uča cela mokrá se ptá kdo to byl a na tabuli PAPEŽ |

kks u nas prvy april tak davali sme pastu na klucku kreidu a vodu na uckinu stolicku aj nakriedu sme dali pastu potom same blboviny a nakoniec sme sa dohodli vsetci ze cez prdak sa schovame na wc no tak sme sa schovali na wc ale chalani neisli svine len mi baby a po 5-10minut ideme do triedy a je zavrete tak po 5munt otvry ucka a povie ze ha prvy april mete neospravldlnene hodiny nam dala 15minut a mi ze mame mat len 10bo ona nas vymkla ona ze prvy april budete mat 15 vsetky baby sme dostali a potom ucitelovi sme dali na stolicku na tie rebriny na telesnej pastu on si sadl ze co to je sme sa mu vysmiali |
uča vystěhovala celou třídu k vůly myši UČA JE BARBI A BOJÍ SE MYŠÍ |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2331 sekund |