No jo, "nesnáší" je trochu silný slovo. "Nemá v oblibě" je možná trefnější. |
A co když jo? VIP nebude z někeho koho Martin nesnáší. Btw.. k tomu aby ho nesnášel musí mít nějakej důvod, to je buď nějakej z intimního života nebo něco co tu provedl (za což by taky mohl být v ledu. ) |
Neřikám že by sis o něm měl myslet něco špatnýho, jen mě ta otázka připadá trochu zbytečná. Maximálně je tak o projevení náklonnosti, o což se to mnoho lidí snaží. Profi hráč nebude z někoho koho Martin nesnáší. |
Renegade: Já si o Adminovi nic špatnýho nemyslim. Až na aktivitu a hry, ale tak.. to se musí odpustit, on už taky nemá čas pouze na SG.cz |
Admin je fakt super! Je příjemnej milej a je a je super s nim prohodit slovo. A to hlavní. =) Dokáže udržovat supr stránky. =) |
No na blbou otázku blbá odpověď ne? Nikdo sem nenapíše nic špatnýho, i kdyby se to byla sebevíc pravda. I když tady je admin opravdu dobrej-stránky sou pěkný a špatnejch her je poskrovnu. |
podle mě je Admin(Martin) je super kluk a dobře se to o tu stará a chtělo by to ještě něco nového ale to sem nepatří ale chtěl bych říct že fakt lepšího Admina jsem ještě neviděl! |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3035 sekund |