12?! Hezkej počet, já hraju jenom TS2 a TS3 možná CS:S a nebo M&B. Ale to sem zase odbočil do OT. |
tedka me ale chytlo nejvíc lego star wars mam 2 hry na PC lego S.W. a 12lego S.W. setů |
Grevius: Tu přezdívku, máš podle Grievouse? http://www.alexandgregory.com/images/General_grievous.jpg ? Nebo jenom tak? Jinak, Star Wars jsou dost dobrý. Já viděl všechny díly a některý sem i četl. Ale moc v tom už nevyznám, a má to dost dobrou grafiku 3D modelů. Možná, mě trochu štve to střílení z blasterů. Snad nejvíc mě zaujal ten díl, kde umře Yoda, což bylo dost smutné, ale zdál se mi v tom díle, dost poblázněný. Nejoblíbenější postava pro mě je: Han Solo. Má takovej dobrej smysl pro humor, a snad v každý scéně s nim, je sranda. A nejvíc nenávidim Palpatina, protože kvůli němu umřel Mace Windu. A taky mi nějak nesednul Anakin, a nebo Jango Fett. A jinak se mi taky líbili Rebelové. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2426 sekund |