supr, další kdo napsal jací se mu líbí.už tu jsou dva Grevious,taron32.a co další, jaký vám? |
mě se nejvíc líbí:Obi-wan Kenobi,Mace-Windu,Darth Sidious/Palpatine,Luke Skywalker. |
JÁ MAM DLUHEJ SEznam postav,já to nechci vysvětlovaut.hele a tady je malinkej quíz: 1.kdo stvořil dartha vadera 2.kdo to je darth nihilius 3.jak se jmenoval syn anakina skywalkera 4.umřel darth vader 5.kde syn anakina žil odpovědi pište takhle. např. 1.a pak odpoveď 2. a pak odpoveď atd. |
no mně se jich líbí hodně tam patří darth vader,han solo,obi-wan kenobi,jo a líbí se mi droidi.mě se na nich líbí jak jsou vymšlení. |
a jaká je vaše nejoblíběnější postava. mně se líbí Han Solo, sice neni tak dobrej ale mně se líbí.=) |
jo, a znáte starší star wars?to jak tam byl třeba darth nihilius.znáte to? |
jo a ty killiwilli anakin je boží!a je to darth vader ne dark vader. dawe9 má nejradši ze všech star wars postav anakina.on je prostě boží!=) |
tak co?o čem tady mluvíte?já znam star wars moc dobře.zeptejte se mě na cokoli. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3393 sekund |