zavolá na 1188 a při otázce:jak vám mohu pomoci, řekněte: děkuji,jen se tu rozhlížím |

splneno teraz dalsi zavolajte na cislo 0902748449 je to cislo kamosa rada povedzte mu ze sa volate emil no takto:rado to si ty?to som ja emil mam nove cislo.Nechces kupit ten moj komp?Predam ti ho za 10euro.a potom s nim kseftujte kika-ja byvam len na tretom |
Počítá se za splněno když to číslo neexistovalo? xD Nesplněno (1) |
splněno další zavolá náhodné číslo a řekne,,dej 100 000 Kč !!! prosím |
kika - xDD Tak já to mám rychlý, když mám východ ve vedlejší místnosti a nebydlíme v paneláku. Ale taky si řiká, že to nemusí být pravda... |
Zvláštní, že ty úkoly máte splněný za jednu minutu ale jinak se nenechte rušit |
XDDDDDDDD To mě dostalo a splněno. (Nebylo tak křoví, tak jsem to vzal do postranní uličky) Ale už bych dal jiné úkoly než venku. Další zavolá na náhodné číslo a řekne "Dobrý den, tady mimozemšťani. Nechcete invazi zdarma?" xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7236 sekund |