jezis zas to kazite.....precital iste si pravidla?Kompletní pravidla: Je zadán úkol a vy napíšete buď splněno a napíšete další úkol. Nebo napíšete nesplněno a do závorky napíšete číslo po kolikáté za sebou je jeden úkol nesplněn. U koho bude 3, ten dá další úkol. Dávejte jen takové úkoly, které nejsou trestným činem xD, které z vás neudělají mrzáka a které byste sami byli ochotni splnit. cize to moje ak nebude splnene este 2krat tak dava niekto iny. |
Lol splněno xD Další zazvoní na souseda/ku a řekne: "čau, mám už vás vyzvednout ty peníze" xDD Adam>Kdyžtak si přečti pravidla |

splneno dalsi si da do malinovky alebo vody to je jedno no da si tam olej a vypije to |

splneno malo som v kosi len par papierov dalsi bude v stojke pit zo slamky vodu alebo niaku tekutinu staci ak sa opreteo stenu ak neviete stojku |
Splněno (Sice by se mělo počkat na nesplnění...) Další vysype koš na podlahu. (Se špinavým prádlem, když nemá, tak odpadkový) |

tak chodte von a hodte po niekom snehovu gulu alebo ak byvate v panelaku tak niekoho oblejte vodou |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4276 sekund |