Já se na 2010 těším jenom proto, že vyjde album od Linkin Park, Good Charlotte a Ademy xD. Jinak to pro mě moc nic neznamená, prostě další rok. |
Mně čeká škola 6 Třída po prázkách 2 měsišních pak na hory asi a dál jako každej rok. Skola nuda SG počítač atd.. |
A já si myslím, že bys sem měl spíš napsat co tě čeká v roce 2010. |
Já myslím že ti co věří v konec světa v Roce 2012 sou trochu pošuci xD |
No moc toho nevím, co mně čeká, ale vím že mně čeká operace ucha 14. ledna, možná i nějaký ten výlet do neznáma. Pak taky konečně začnu se stavbou U rampy u nás na zahradě. Samozřejmě se taky těším na prázdniny. Možná na 70% si pořídím nový rám na kolo, lehčí a nějaké věci k tomu, jako například plášťě, možná i řídítka. No jo, jsem biker. Možná mě čeká i nový PC, o kterým rodiče pořád mluví. Co se týče školy, tak maturita mě čeká až za hodně dlouho, teprve půjdu do prváku. Čekají mě i pololetky teď v Lednu, takže se musím učit, než půjdu na tu operaci, protože po operaci zůstanu doma asi celý Leden, tak abych si nezkazil vysvědčení. |
no tak ve 2010 mě konečně čeká Ipod (narozky).....pak jedu poprvý na lyžák (posledně byl zrušenej) a možná pojedu v létě do Itálie jinak mě pak už nic zajímavého nenapadá a čeká mě taky jedna špatná věc : že se zas budu hrozně tešit na velký prázdniny ae to bude ještě za dlouho takže to bude hrozně trvat a jak se budu těšit tak ještě víc xD |
Tak a zítra tu máme rok 2010. Jestli někdo věříte v konec světa v roce 2012, tak máte poslední dva roky života. Já spoléham na to, že rok 2012 bude rok jako každý jiný, ale abych se vrátil do roku 2010. Co vás čeká v roce 2010, maturita, nové auto, výlet do ciziny, cokoliv ??? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4532 sekund |