Zapomenuté heslo

Beyblade (hračka)

Pokud chcete přispívat do fóra, musíte se přihlásit nebo zaregistrovat.
19.
15:38 | 13.prosince 2009
?????????
18.
12:19 | 12.prosince 2009
moc si to už nepamatuju Beyblade sem viděl a roztáčel tk před 5ti lety XD taky pomali si ani nepamatuju jak už vypdali xDTehdy to byl superhit.Prodavají jse ešte?
17.
DooMasek [VIP člen]
10:50 | 12.prosince 2009
Já měl taky takový úplně ty malinký beyblady.To bylo fakt žůžo.Je to úplně to samé jako normální beyblade akorát je to v miniatuře.
Ukázal bych i foto, kdybych to našel.
Zde si můžete zahrát beyblade v podobě piškvorek =)
16.
23:53 | 11.prosince 2009
LoL já si na to pamatuju ještě upe když nám bylo okolo 6ti let tk sme s kámošema tky dávali turnaje (většinou o náký bonbóny xD) já 3. vyhrál s jedním co byl dooost dobrej prostě kvalita(potom je nahradili levnější kterž se sekaly,byly tlustý a netočily se či co ) ten mi vydržel až do finále 3. turnaje tam se mi myslím rozbil o complet železnej(urpadgovanej) hajzl jeden tam rozflákal všech ty hračky já měl jen olověný konce aby se líp odpinkával tkže to byly asi nejlepčí léta mýho života =) fakt super věci s kterýma se fost vyblbne(ale jen ve 2.) ale je potřeba:

"Natahovátko" :
Nejlíp ještě z tý sezóny kdy byly Beyblejdy ještě drahý to samostatný bez držáku to je fakt hodně dobrý doporučuju fakt radši to dražší =) má to vliv na celý rozotčení kotouče.

"Natahovací vlákno či co tu vám nemůžu nijak poradit akorát na ni dávat pozor a hned před roztočením,nesmíte s ním trhat jinak mu strhnete zoubky a to je pak blbý... spíš pomaleji chce to cvik =)

Beyblade : Doporučuju tky dražší a dycky se dívejte na design,jestli svítí a jestli není objemnější nebo menší!!

Velikost,těžkopádnost,design: Já bych doporučoval tkovej menší žádnej svítící,svítící sou šunty a aby měl nebyl tlustej(případ svítících) prostě klasickej plastickej kotouč bez jaejchkoliv svítídel apod.

Celkovej design a šance na vítěztví : Šance je skoro stejná pokud máte dobrej blejd a natahovák ale ještě lepší je mít dobrej povrch blejda!! hodně dobrý sou ty co nemaj žádny bodliny atd. a ještě tkový ty co maj spíš ne bodliny apod.ale jakoby sekací výčnělky tkový "minisekáčky" tkový krátký to měl právě ten můj good blejd a tím sem rozsekal trávu napoho =) vlastně trochu aby vypadal jako ozubený kolečko tk zahnutý plastový "sekáčky" a dobrej design

PS: moc si to už nepamatuju Beyblade sem viděl a roztáčel tk před 5ti lety XD
15.
Vlasec [VIP člen]
3:21 | 11.prosince 2009
název tématu opraven
14.
22:39 | 10.prosince 2009
Nechci Vám brát iluze, ale podle mýho se to píše "Beyblade". ;D
13.
DooMasek [VIP člen]
20:45 | 10.prosince 2009
Igor > Co to znamená? Ty neznáš beyblade? No je to takový kulatý a točí se to no.
12.
16:53 | 10.prosince 2009
co to znamena?
11.
15:43 | 10.prosince 2009
dawer: Je ti 12? Tak proč teda "časi" ?
10.
14:09 | 10.prosince 2009
jsou dobří jednou mi bratránek mojeho nejoblíbenějšího rostřískal železným...a taky jsme dělali turnaje kdesi sem našel rampu na to to byli časi ale i těd když nemám co dělat tak si ho jen tak roztočím(je mi 12 let)
Zobrazeno 1-10 z 19 příspěvků
Registrace ZDARMA
Chat
Profily
Fórum
Pošta
Soutěž
Kalendář her
Červenec 2026
PoÚtStČtSoNe
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 Hry zdarma pro váš web  Reklamní bannery  Nápověda  Sitemap  Plné hry ke stažení zdarma
   Reklama  Kontakt  RSS  Hry pro dívky
         Erotické hry
         Online hry
         Hosting SWF her
Kamarádi a partneři: megahry.cz, Piškvorky chci zde svůj odkaz
Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhryVygenerováno za 0.3976 sekund