moc si to už nepamatuju Beyblade sem viděl a roztáčel tk před 5ti lety XD taky pomali si ani nepamatuju jak už vypdali xDTehdy to byl superhit.Prodavají jse ešte? |
Já měl taky takový úplně ty malinký beyblady.To bylo fakt žůžo.Je to úplně to samé jako normální beyblade akorát je to v miniatuře.
Ukázal bych i foto, kdybych to našel. Zde si můžete zahrát beyblade v podobě piškvorek =) |
LoL já si na to pamatuju ještě upe když nám bylo okolo 6ti let tk sme s kámošema tky dávali turnaje (většinou o náký bonbóny xD) já 3. vyhrál s jedním co byl dooost dobrej prostě kvalita(potom je nahradili levnější kterž se sekaly,byly tlustý a netočily se či co ) ten mi vydržel až do finále 3. turnaje tam se mi myslím rozbil o complet železnej(urpadgovanej) hajzl jeden tam rozflákal všech ty hračky já měl jen olověný konce aby se líp odpinkával tkže to byly asi nejlepčí léta mýho života =) fakt super věci s kterýma se fost vyblbne(ale jen ve 2.) ale je potřeba: "Natahovátko" : Nejlíp ještě z tý sezóny kdy byly Beyblejdy ještě drahý to samostatný bez držáku to je fakt hodně dobrý doporučuju fakt radši to dražší =) má to vliv na celý rozotčení kotouče. "Natahovací vlákno či co tu vám nemůžu nijak poradit akorát na ni dávat pozor a hned před roztočením,nesmíte s ním trhat jinak mu strhnete zoubky a to je pak blbý... spíš pomaleji chce to cvik =) Beyblade : Doporučuju tky dražší a dycky se dívejte na design,jestli svítí a jestli není objemnější nebo menší!! Velikost,těžkopádnost,design: Já bych doporučoval tkovej menší žádnej svítící,svítící sou šunty a aby měl nebyl tlustej(případ svítících) prostě klasickej plastickej kotouč bez jaejchkoliv svítídel apod. Celkovej design a šance na vítěztví : Šance je skoro stejná pokud máte dobrej blejd a natahovák ale ještě lepší je mít dobrej povrch blejda!! hodně dobrý sou ty co nemaj žádny bodliny atd. a ještě tkový ty co maj spíš ne bodliny apod.ale jakoby sekací výčnělky tkový "minisekáčky" tkový krátký to měl právě ten můj good blejd a tím sem rozsekal trávu napoho =) vlastně trochu aby vypadal jako ozubený kolečko tk zahnutý plastový "sekáčky" a dobrej design PS: moc si to už nepamatuju Beyblade sem viděl a roztáčel tk před 5ti lety XD |
Nechci Vám brát iluze, ale podle mýho se to píše "Beyblade". ;D |
Igor > Co to znamená? Ty neznáš beyblade? No je to takový kulatý a točí se to no. |
jsou dobří jednou mi bratránek mojeho nejoblíbenějšího rostřískal železným...a taky jsme dělali turnaje kdesi sem našel rampu na to to byli časi ale i těd když nemám co dělat tak si ho jen tak roztočím(je mi 12 let) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3976 sekund |