Podle mě je to jen chřipka, proti které není očkování. Někde jsem četl že na Prasečí chřipku je menší úmrtnost než na normální chřipku. Takže Prasečí chřipka = Normální chřipka. Sice už se o ní tak nemluví a jsem trochu pozadu, ale pořád je. Nikdy se "nevyhubí." Ale pokud nemáte slabou imunitu ničeho se nebojte. |
DD mě smradlavá chřipka nechitila ale máme tento týden ( měli xD ) zavrenou skolu |
Vlasec: pokud vážíš 100kg - 150kg. Možná, ale pochybuju. To byli takový co se skor nevešli do dveří, takový ty, kterým řekneš: "Jé vy čekáte mimčo". A přitom nečeká. |
adamhusk007 > chro chro ee joke ale fir má pravdu čet sem to v novinách (njn bulvár je bulvár XD) že virus H1N1 viz prasečí chřipka je smrtelný jen pro starší lidi,lidi s chronickými onemoněními,lidi se slabou imunitou a pro malé děti (asi okolo 4let možná míň) jinak H1N1 alias prasečí chřipka je normální nemoc je léčitelná a dá se z ní vyléčit PS: Vojife já vím že je tu prasečí chřipka a v roce 2012 má být apokalypsa ale kvůli tomu spamovat nemusíš ne?! DD |
Fir36e> A sakra ... to bych měl rychle zkusit nějakou dietu |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4076 sekund |