killiwilli> a hlavně typ, ne tip to jsou úplně rozdílná slova, nikdy bych ti nedal svůj typ ohledně počítače ani bych si nekoupil stejný tip jako máš ty |
jo tak sorry já to tam vopravdu zapoměl napsat (Tráápáás) je to: Zotac GeForce GTX 295 1792MB DDR3 |
ba ne, je to přímo tip, je to problém u hledání na internetu ale je to přesný tip |
Jo, 2TB disk stojí víc než dva 1TB (asi o pět stovek), proto jsem kupoval jen jeden disk a to 1TB, což mi bohatě stačí
Zrychlení u tebe nehádám žádné, myslím si, že můj rozdělený disk funguje při načítání programů stejně rychle ... Napsal jsi firmu a řadu, konkrétní typ ale ne |
jo a dva disky z důvodu: lepší a richlejší fungování programů, pokud na C ukládáš poue ty programi a na D všechen zbytek kromě toho je mnohem, mnohem levnější pořídit si kupříkladu dv terový než jeden dvouterovej (může tam být rozdíl hodně tisíc KČ) |
napsal jsem typ a firmu, když si to najdeš na internetu všechno je tam vypsané mnohem podrobněji... |
killiwilli> Hehe, chladič asi máme stejný, kupoval jsem pár týdnů nazpět ten ArcticCooling Freezer Xtreme (rev.2) a montoval místo toho hlučného boxovaného hnusu s 6cm větráčkem. Trochu nechápu na co dva disky a v informacích bych čekal frekvenci procáku a velikost VRAM (grafické paměti), ale dobré |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4976 sekund |