ne poslanec niesom len tak asi nvm kolko mobilov mi nejde niektore su zalozne a tak . for-get-ja sa nechvalim ja len pisem ved predsa kazdy ma tolko mobilov kolko ma a vyhodi za to penazi kolko chce mne ich kupuje otec ja mu hovorim ze naco mi ich zbitocne kupuje vsak to je jedno Inak co myslite ktore mobily su najlepsie?Nokie alebo siemens abo LG..? |
Já mám LG KP500 Cookies, povedený mobil za slušnou cenu ... Mhaja> Prý že se nevychloubáš tak to teda dovol, abych se tomuto výroku zasmál ... |

IGOR199-no a?ja mám mobil za 16.000 vyše a nechválim sa.Mám 9mobilov a používam z nich asi len 3-4 ale tak ja furt kamerujem,fotím,volám a tak |
ja mam sony ericsson W205 predtim som mal sony ericsson k610i ale ten sa mi pokazil |
já mam sony ericson wii nebo w nevim tak wii 501,simka o2,prostě mě vyhovuje,když my někdo furt posílají písničky a videa o simpsnech,asponmám co poslouchat a na něco koukat |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4321 sekund |