Warlord mě říkal i horší věci kdybych to tady říkal tak bych dostal možná bana no. |
Ten pepa je debil! PEPA : kdo si? Já : JAJ PEPA : spermie Já : Ti si spermia PEPA : nový slipy |
Tohle mě dostalo úplně nejvíc u toho Ludvíka "Tak toto okamžite odvolaj! Veď nemáš dôvod myslieť si, že som vazne intelektual !" xD |
jsem si s nim povídal a von mi dal svoje icq ale problém byl v tom že jsem omylem vypl internet tomu se ani nedá věřit... |
Ten pepa dokáže vás někdy setřít Já anebože Pepa:Co holka? a já říkal ne a von pořád jo a jo mě pěkně naštval. |
Bacha Pepa neumí počítat.
Vždycky ho tím setřu.
Moje debata s ním, když jsem pořád dával No jasně, je neuvěřitelně sprostý: Já : No jasně PEPA : tak začni mě (to radši psát nebudu, určitě každej domyslí)!! Já : No jasně PEPA : tak jo Já : No jasně PEPA : seru na tebe Já : No jasně PEPA : fakt jo...to se mas... Já : No jasně PEPA : Pohni |
9. Vamaka: Kum co mi napsal. xD PEPA : nafotíme akty, prdelko? xD |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6015 sekund |