je to holý nesmysl když si vemete že prý má slunce se dostat do polohy naší galaxie tak aby se zatměla mléčná dráha z pohledu naší země což se asi děje každý rok a s tím globálním oteplováním to je možná pravda ale konec světa by díky tomu nenastal spíš si tipuju že lidská civilizace skončí tím že na zemi nebude dostatek kyslíku díky kácení deštných pralesu tipuju tak za 50-100-let tím jsem si jistý |
No kdo ví jestli ten konec světa nebude... Proč si to myslim si radši nechám pro sebe. xD Ještě by jste si o mě mysleli, že jsem blázen. xD |
Konec světa nebude. Už to slibovali v roce 2000 a nic. Bude jen konec Mayského kalendáře. To bude ještě spoustu vymyšlených konců světa. |
Blbost. Sextilion má 36 a je to co 3 nuly. 39 má sextiliarda.. A 603 má centiliarda... Takže to mám správně. Píše se to i tady: http://cs.wikipedia.org/wiki/Krátká_a_dlouhá_škála |
Nirvana> Ne ne. Vlastně... A jo.. Já to četl špatně. ( Nebo spíš spočítal?) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.1916 sekund |