No a 21.12 2012 dátum je asi preto:Obsahuje samé 2 a 1 až na 1 nulu .Inak NIE! |
nevěřte tomu jsou to je keci konec světa měl bejt i 2000 a 2008 a nebyl |
navíc podle mně kdyby na zemi dopadal asteroid.tak vědci a všichni možní lidi jsou dost chytří na to aby se ubránily. |
abyste jste se o konec světa nebáli.opravdu NEBUDE už to je i na internetu, všichni to řikaj a jsou o tom přesvědčeni. |
Dle mne my si sami zapríciníme konec ale ne sveta iba konec lidstva na zemi.Aj ked bude na nás padat neaký asteroid cos ich má v budúctnosti spadnút nekolik nebude taské ich odklonit z nasej dráhy najblizsí doba dopadu nebo spís obsuchu asteroidu má bit v roku 2027 nebo 2035 uz nevim ale do té doby je tolik variant co sa moze stat.A stejne aj keby ze k temu má dojít (bilo to na discovery) naj.resením by bilo k nemu dat neaké trisky a vychílit ho z dráhy. Záver- jediný konec co mozeme ocekávat bude od nás samotných nebo nasim pricinenim. |
ani já ne konec světa měl být i v roce 2000 a nebyl a asi před týdnem nebo ted fakt nwm kdy jsem četl že v roce 2182 má na zemi narazit půlkilometrový asteorid. Tkže silně pochybuji že bude konec 21.12.2012. |
Tak prej konec světa nebude. Už to píšou i v novinách.
A já se tak těšil. ( ![]() |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.6263 sekund |