každý jednou zemře ale proč zrovna v roku 2012!!! kterej blb vymyslel ZKÁZU svět kvůli tom žeměli Máyové potíe s dodavatelem inkoustu! |
benobart... "těm co dělaly ten kalendář do 23.12 2012 tak jim asi došel papír nebo inkoust" aztékům došel inkoust xD |
ale co? evoluce je evoluce, někdy musíme zomriet, aby se z tvorů kteři to přežijou (např. šváb jadernou válku) vivynou větší, vyspělejší organismy než mi |

Ja si myslím že sa ten moteorit čo dávali v novinách ,no ked bude blizko zemi tak ze sa rozpadne ako znici sa ako bude letiet.Zomriet sme mali uz nvm kedy a nic s toho.V roku 2012 si tu budeme písať na sg . |
lol vy tomu verite to je gebuzina co hovorili majovia lol ved oni si mysleli ze existuju dajaky bohovia a pre to zabyjali ludy(obetovali) to ako by som predpovedal ze zajtra spadne na zem meteorit a znici europu moze sa to stat ale neveri te mi to je taka minymalna pravdepodobnost nad tym koncom sveta sa zasmejte nebudte povercivy XD |
já si myslím že by konec světa mohl v roce 2012 mohl být nejenom májové si to mysleli ale i hodně věštců mezi nimi byl rádce artuše z filmu ačkoliv nevím jak se jmenuje byl ten rádce aha jo Melvin byl šílený čaroděj a cokdyž májové předpověděli kdy měsíc spomali a narazí do Země vlivem gravitace protože kdysi se dny určovali pomocí měsíce anebo jiná příčina která by nás mohla zahubit |
Tam je proroctví o konci světa ... jakože celkem hovadina Já na většinu těchto proroctví o konci světa nevěřím, snad jen na to, co je v Bibli, tam to není samoúčelně aby se lidé báli konce. |
Hehe, ten film Proroctví s Nicholasem Cagem byl fakt docela povedený, i když příběh docela jednoduchý. Každopádně se na to koukalo příjemně. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4034 sekund |