Bezva nápad Dawere s tímhle tématem! Já mám rád:v lese šustění listů a hlouček potůčku a k tomu zpívající ptáčci,radování při titulu mistrů České rep. při hokeji nebo déšť v lesíku nemám rád:vrzající polystyren,pištění takového zvuku co šíleně bolí na uši takové to ííííí a to je asi vše. |
nejhezčí zvuk je zvuk nového krásného dne - když máte v létě (na jaře) otevřené okno a proudí jím čerstvý vzduch, ptáčči zpívají, vedle vás "někdo" ještě sladce spí... bezpečně nej Nejhorší zvuky jsou takovéty noční šramoty, které nevíte čemu patří a pak už pracuje fantazie... =) |

na 100percent zvonenie na konci hodiny
5hodina odbila
sloučeno: Kobyla, -200kr. |
Nemám rád: krkání,křupání prstů,skřípání zubů.0 Mám rád:mno.. šustění igelitu(jen za dne),řev umírající učitelky(musí to být jen naše třídní a žádná jiná xD),houkání sovy atd,syčení hada(ne člověka) a to je asi vše. |
no tak musim se přikonit k prdlajícímu popcornu to mám tky rád nemám rád když někdo má takový ty nekvalitní fixky a rychle s nima čmárá po papíře to je děs =P nebo když v nějakym shopu šoupou po těch dlaždicích krabice a jak tam jsou kamínky a různej bordel tak to tak hnusně skřípe atd. to tky nemam rád jo jinak co mám rád a nemam rád za zvuky toho je moooooc takže radši toho už víc psát nebudu jinak super nápad dawere! |
sem pište jaký zvuk máte a nemáte rádi já např. mám rád:když slyším jak puká popcorn když se otvírají moje oblíbené bombóny atd... nemám rád:křupání prstů,když na mě máma křičí ať jdu vynést koše atd... když chcete napsat že nesnášíte když zpívá metalista nebo rapper ta to se ani nepište!... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5299 sekund |