Jakub07>přesně no jako ani nemouhou ale když já mám takého spolužáka který když něco udělá a vidí ho někdo z učitelů tak tomu učiteli utěká a chytit ho jde jen ztěžka a když ho už chytí tak mu jednou za čas dají výchovnou |
Jj stížnost Jedna holka to taky udělala, protože jí učitelka flákla, to je nejlepší možnost Vamaka>Zbyli vám vůbec nějaký vlasy? |
Taky sem se chtěl zeptat Normálně podejte stížnost. Nás na základce tahala učitelka za vlasy |
nemám rád když po mě učitelka křičí že nic nedělám a mám rád když učitel dá někomu facku to se rozhléhá po cemé škole |
Nejraději mám zvuk praskání dřeva v krbu zatímco je venku bouřka nebo prostě jen déšť. Nesnáším polystyrén a uječený ženský |
zvuk co miluju? tak to vim na 100% dvoválcová motorka s laďáčkem řikejte si co chcete, ale to je prostě nej a nevadí mi ani když se vytočí, ale někdy to je o sluch zvášť bez tlumící vložky nesnášim? zvuk skůtrů, to bych vraždil |
ja nesnasim zvuk rozbitych sklinek (hlavne kdyz ji zhodim ja ) |
Právě to zázračně zlé lámaní kloubů! To přímo miluju! Potom mam dost rád zvuk naší brány. Ale nenávidim, když jedu po klávesnici a začnu mačkat písmenka, mamču to taky dost štve, mě už ta ne, ale když se nad tim tak zamyslim, je to hroznej zvuk. ještě jak řikal Elektro, cvrčci sou taky celkem uklidńující zvuk! |
Můj nejoblíbenější zvuk je, když v noci zpívají cvrčkové, když někdo skočí z mostíku do vody (a lavně já =) ), když něco velkého hoří, mňaukání koček, krákání vran a i jiných ptaků a dál mě nenapadá... =) Brousení nože a hocijakého jineho železa nesnáším, zvuk karbobrousky, jak řekl R@d1a10n, zvuk při lámáni polystyrenu, skřípaní hrdzy, silne bouchání hrnců... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2231 sekund |