Ravennka: -_-" Tohle mi přijde trochu trapný. A kdo řiká, že já sem drsňák metalista? Jestli to někdo řiká, tak ukaž. |
aha, takže tady v tom tématu metalista nejsi, v metalu jsi "drsňák" metalista... aha, jsem ráda, že už to chápu |
A kdo řiká, že já sem metalista? Já posloucham metal, jo mam dlouhý vlasy, ale Metalista nejsem. |
Já jsem říkal, že Jackson je skupina? No já to nikde nevidím, myslel jsem to jinak. Eminem - Má pořádnej hlas i hudbu. Jackson - 4ever |
Eminem - Pchrm.. To si děláš srandu? xD jackson - ten je dobrej, ale od kdy je to skupina? |
Na můj názor je to nejlepší metalová skupina, protože tam spívají dva normální hlasy, ostatní metalové skupiny, jejich spěváci, skoro všichni mají nechutní trapnej hlas (rock nepočítám). A proto je Linkin moje nejoblíbenější skupina. (Pozor, skupina, Jackson a Eminem lepší). |
Linkin Park - nejhorší metalisti (když nepočítam Rammstein.) Čili je nenávidim. A já Metal rád. |
Linkin Park je skupina, u které se mi zalíbila hudba. Dřív jsem moc neposlouchal, poslechl jsem si Numb, What I've Done, Leave Out All The Rest a Somewhere I Belong a teďka jsem na hudbě uplně závislej. I když LP už moc neposlouchám, pořád je to moje nejoblíbeější skupina. |
Bude smazáno, no, ale je to má nejoblíbenější rockovo-metalová skupina, mají skvělý písně. =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3646 sekund |