daniel98: Jo, jo. to byl dobrej zpěvák. Hele, nechtěl by ses trochu vrátit k tématu stačí jenom ždibíček, ale nás nezajímá, jestli se honíte mezi lavicema, nebo po sobě hazíte křídy atp.. Ale chceme vědět, tvého favorita. Myslim, že je vlastně docela dobře, že ty prachy vyhrál Chodúr, když se podívam na ty lidi, vůbec bych nepochopil, jak by s tim naložil třeba Bendig. |
njn já sem rád když prudím spolužačky xD je sranda nejlepší je když jim proklouznu mezi nohama xD Se nasmějem oba. jednou sem i upad na schodech když mne honila njn to je život....... a deláš náký sport MLÁTIČKO? |

no a naj.kamos no a k tej leely robila som si par krat kviz a sedi mi vysledok vlastnosti leely ale nemam jedno oko a fialove vlasy a tak |

no jo ty kks ja mam taky respekt a to su dobry kamosi s ktorymi chodim do triedy sa mi ich nechce mlatit uz tak skaredo na nich pozriem a je vybavene ja minule spolusediacemu ze zadus sa!on sa zacal dusit a som mu capla po bruchu on je taky tucko |

jj to aj ja len mne hovoria ci chodim na box abo na karate minule dosiel niaky novy ku bckarom do triedy a furt sa robil velky dzifes a mlatil spoluziaka som mu dala taku facku ze chvilku nepocul potom sme sa zoznamili podali si ruky a on ze ty chodis na karate? ja ze ne ale davaj si na mna pozor |

si jej mal dat malu facku nech sa spamata ale ne to bol len zart i ked by jej to prospelo mozno |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3025 sekund |