Samson neodešel, samson byl odejit SniCky> je fajn co si o moderátorech myslíš =/ |
no podle mě je u někoho škoda že odchází ale jejich místo pokud jsou třeba užiteční moderátoři tak je nahradí někdo jinej ale pokud je to dobrej kámoš,má kvalitní komenty je aktivní na forech a prostě prospívá lidem na SG a samotnýmu SG tak je to fakt škoda |
elektro>já nemyslel aby se zmazalo toto téma ale jsem jen reagoval co by se mělo udělat s těma co se přihlásí a hned odejdou ale až teď mě došlo že jsem řekl "blbost" protože asi ani Martin nemůže smazat uživatele jen mu tady znemožnil přístup sorry |
docela mi je líto že odešel samson no nic nevim jestli se jěště vrátí ale to je jedno |
Ravennka: ale jistě sem tam i ten jeden článeček.. Hele, sorry, potřeboval sem trochu voraz.. |
Madaragames: To jako řikáš, že já sem "trotl" hele, mladej dávej si bacha.. Ravennka: tim poukazuješ na mě, co? |
Ti co se sotva přihlásí a hned zmizí, tak to ani nestojí za řeč. Spíš bych očekávala diskuzi nad těmi, co sem dlouhé měsíce chodí, baví se, prohlašují jak by odsud nikdy neodešli a pak najednou "nebaví mě to tady, mizím..." |
já říkám že to jsou trotli když je to tady nebaví tak proč se tu vůbec registrují |
Proč mazat dawere? Tohle není tak nesmyselné téma... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3168 sekund |