jj patří to do pokecu o hrách jiak se mi na něm líbíb jednoduchost skoků na motroce (nebudu rozepisovat kdo byl v sekci videa a viděl nějaký to mý tk ty skoky myslim ale sou v SA) taky se mi moc líbí grafika hlavně počasí kdž je tam třeba slunečný ráno a jte v prvnim městě u pláže je to faaaakt hezký jinak taky že mám u VC hodně fps a prostě je to celkem i v poho mapa ale víc hraju SA |
vice sem Nehral, IV je v pořadí,ale se sáčkem* sem spokojenej,ale teť hodně hraju SA:MP** pro ty co neví : * sáčko = GTA SA ** SA:MP = online GTA SA =) |
Tohle patří na Fórum Pokec o hrách ikdyž mě to ani tak nwa.. Vice city.. mno.. to sem nehrál, totiž párkrát jo.. ale to byla jenom minimálně, mno.. já sem teď radši na SA a nebo IV a teď sem to taky už vůbec dlouho nehrál.. spíš CS:S to je nářez obvzlášť když hrajete s Rusama.. Ty sou strašně drsný a prostě.. neporazitelní.. a ehm.. sem zas někde jinde.. |
Me se libi, ale tohle je treba smazat a zalozit to v Pokec o hrach... Ale nejdriv se koukni, jestli to tam uz neni. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.7834 sekund |