hej vulgarismus je prostě přirozený ale snad všichni se umíme na veřejnosti ovládat ne? |
ano, přesně to je zakázané, klidně si mluvte o hospodářských zvířatech, ale ne že tak někoho budete oslovovat... (nebo budejinak zřejmé, že se nejedná o název filmu nebo diskuzi o skotu ) |
yop, Vamaka to řekl hezky "hranice je ve slušným chování..." Já bych jenom doplnila, že většina místních s tím problém nemá, sem tam se najde jenom nějaká výjimka, která kolem toho dělá rozruch =) |
Tady nejsou lidi v hospodě, je tu spousta jinejch lidí, které může vulgarismus ovlivnit, navíc ona není hranice vulgarismu, vulgarismus je vulgarismus, hranice je ve slušným chování a vulgarismus ji překročuje |
Je sice hezké, že jednotlivcům to nevadí, ale Pravidla v tomto bodě hovoří jasně. Žádné vulgarity. Venku si mluvte klidně jako dlaždiči, ale tady si můžete dobře rozmyslet co napíšete, tudíž není třeba, aby kdokoli mluvit sprostě Všechno se dá říct slušně... Hranice je taková, že tu nechci vidět žádná sprostá slova stejně tak žádné útoky na jiné usery, ať už budou "pseudoslušné" - např. když někomu řekneš, že je velký smrdící výkal je to ještě vulgárnější, než kdybyste ho počastovali nějakým hezkým sprostým slovem. Myslím si (a trvám na tom), že jak čeština, tak slovenština, jsou krásné jazyky, které mají bohatou slovní zásobu a i při sebevětším naštvání se dá vše napsat slušně - u compu si klidně nadávejte, ale tady si to nevylévejte. Nikdo tady o to nestojí. Vemte v potaz, že sem chodí i malé děti, kterým chceme jít příkladem a nevím jak vy, ale mě opravdu netěší, když jdu po ulici a vedle mě jdou - doslova - caparti ze školy a sypou jednu větu za druhou, kde nesprostých slov by člověk napočítal na prstech jedné ruky. Zároveň si myslím, že vulgarita je víceméně doménou před a puberťáků. Když vyrostete, nemáte takovou potřebu být "drsní" a sprostí ano, některým to zůstane, ale většínu to opustí - tudíž, toto tu není a nebude podporováno |
Vulgarismus..? No já nevim.. Co k tomu říct.. Mě Vulgarismus Neva.. |
sem se chtěl zeptat co max. se zde může říct a jaké tu jsou hranice.Jsem si všim že v tématu Metal is best se mi zdá že ty odebírané kredity jsou trošku přehnané...Já vím že to Medr přehnal a táhne se to s ním trochu díl...Prosím o váš názor. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3111 sekund |