Jmenuji se Slipknot a jsem obyčejný člověk,někdy občas ulítnu protože mám dobrý den a né den |
rara01 (VIP člen) rara01 (moderátor) rara01 (Admin) kl-vb (VIP člen) kl-vb (moderátor) kl-vb (Admin) lukas.k (profi hráč) lukas.k (VIP člen) lukas.k (moderátor) lukas.k (Admin) Fir36e (profi hráč) (To jak jsem vypadal jako profi hráč si potřebuju osvěžit. ) |
To ti nepůjde hochu..
Když uděláš tenhle obrázek zobrazí se ti takovej text: číslo*. Musel by si to zeditovat a tuto funkci mají pouze VIP členi + (To už jsem ti řikal.
Btw.. Nahrávat obrázky můžeš tímto postupem: V pravém sloupci s nadpisem: PŘIHLÁŠENÍ Máš různý takovýty věcičky jako: Chat Soutěž Oblíbené hry A pod: Dnes Komentáře máš Nahrát obrázek tak na to klikni a tam nahraješ obrázek, klikneš na takovej ten text pod tim (Stojí v něm něco na smysl "Podívej se na obrázky ostatních".. Tak nějak). Tak na to klikneš, nejdeš svůj obrázek klikneš na něj pravym dáš Zobrazi obrázek zkopíruješ adresu nahoře a hodíš jí do toho rámečku kde píšeš..
* Číslo znamená přesně kolikátý je to znak.
Takže čísla můžeš libovolně měnit a brát to jako ruletu.. třeba. .-D |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4490 sekund |