Martin > Tahle kola se vyrábí jenom v Anglii. Ale jestli chceš můžeš tam zavolat či zajéct nebo přiletět. Jinak všechna tato kola jsou na www.tartybikes.co.uk. a všelijaké komponenty a doplňky k nim. =) |
DooMasek > Vypadá moc pěkně!!! A kde se dá koupit??? Že bych ještě napsal Ježíškovi |
Toto kolo můžete mít za pouhých 27 000 Kč.
Moje kolo stálo 24 000 Kč. =) Váží necelých 11 kg a rám je celý z carbonu. A ty ráfky, s těma můžete zacházet jak chcete a jen tak je nezničíte, no prostě bomba kolo. =) Tartybikes kola, ty jsou nejlepší, co se týče těchto. |
nazdar lidi ja mam bmx author masacre a umim 360 na místě bani hop atak dale |
Ja si asi kupim tiez BMX.Stary bicykel je uz pokazeny ale niake extra triky neviem jedine ist po schodoch skakanie trochu jazdenie na zadnom a tak.Ale skoro vzdy som chodievala skakat na kopce pri dome mame take velke pri ihrisku. |
Jojo taky jezdím na kole,ale na dirtovém kole,sice je to 26' kolo,ale jezdím na velkým jako na BMXku. Moje značka kola je UMF.
Mé oblíbené triky jsou: 180´s (otočka o 180 stupňů) tire tap (výskok na rampu na zadní kolo) x-up (otočení řídítek o 180 stupňů) x-foot (prohození nohou z jedné šlapačky na druhou) no foot (bunnyhop,roztáhnout nohy) no hand (je to můj oblíbenej trik,ale ještě ho moc neumím,jak kdy se mi povede,jinak je to bunnyhop a ruce nahoru) Trialové věci: pedal kick (skákání po zadním) Když jsme skákali přes laťku bunnyhopem,tak jsem dal kolem 60 cm.A ten jeden kluk ten si dal 110 cm.Týpek Tady se můžete podívat na mojeho člověka na můj styl ježdění. http://www.youtube.com/watch?v=iG9mhcim3dQ |
Já mám BMX značky GT, jezdím prvním rokem a umím triků celkem hafo na to, že jezdím první rok a netrénuji denně . Mezi mé oblíbené triky patří Ollie 360, trénoval jsem ho 2 měsíce.. Bunny hopu se říká i jiným názvem Ollie (Jen aby jste měli jasno =)) Ollie 360 znamená, že se rozjedete, vyskočíte do standartního bunny hopu a ve vzduchu se otočíte o 360 stupňů, viz video - http://www.youtube.com/watch?v=nJxpQVcVkis Ovládáte§li slušně anglický jazyk, můžete si to pořeložit.. Triků umím víc, jízda po zadním je opravdu den ode dne lehčí a lehčí =). Pokud Vás to zajímá více do hloubky, tak jsem na poště =). |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3538 sekund |