Koupil bys jí dort? Že Tě huba nebolí... po tom všem co si tady, nejdřív si se ostařoval, na sraz se taky bojíš přijít a Ty bys jí koupil dort? Teď jsi zase přestřelil, dokaž aspoň jednu z těch věcí, kterýma ses tady tak chvástal než si nacpeš plnou pusu novejch keců |
Ale není trochu hloupé kvůli tomu zakládat téma? protože každý člověk je stejně cený..ať už moderátor tak i černej user..sice jsou méně známí..ale nejsme žádná bezcenná věc z Blešáku takže.. sory..ale mě se zdá..že by stačilo Ravennce popřát do pošty..případně na ICQ jak psal for-get neberte to jako kdbych si Ravennky nevážil..ale tohle téma se bude používat jednou do roka a je to trochu zbytečné zakládat nemám pravdu? |
No super.. Sry.. včera jsem tu nebyl..ale všechno nejlepší Ravennko.. )))) Koupil bych ti dort..ale nwm kde bydlíš ;D Takže Promiň.. ale Prostě..snad si to hezky oslavila..a já ti dávám zpožděný Narozeninový dárek.. ale je to překvapení.. |
No Rave, ratolesti příjdou ani o tom nevíš, jak to bylo třeba v televizi, zjistila, že bude mít děcko, když už rodila |
Ravennka> Myšleno do budoucna, myslíš, že ti přeji úspěchy, radosti a podobně, jen po dobu až ti bude 24?.. To asi ne =)... |
Tak tímto děkuju i všem těm, kterým jsem ještě nepoděkovala už jsem zase o rok oficiálně starší (vzhledem k tomu, že jsem se narodila večer )
BTW forgete, ratolest teda určitě ještě ne =) to má ještě hodně let čas ![]() |
Přidávám do vínku úspěchy, radosti, třeba i ratolesti . Již na ICQ jsem ti přál viď Ravennko =). |
Já se taky přidám, dokud to není pozdě Gratuluji k narozeninám, přeji hodně úspěchů, pohody, zábavy, lásky a štěstí do dalšího roku |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3219 sekund |