jj sra zapomněl sem ho vypnout já sem jen řek svůj názor na tu hru jak mi připadala a mně se zdála dobrá na 95% můžu říct svůj názor |
Ani si to nehrál, takže můžeš říct, že 95% takovýhle recenzenty miluju... BLOOD?MONEY> píšeš jako čuňák, poslední upozornění - píše se bez caps locku! |
ne pátnáct ale celej den hrál sem to s kámošem mně se stačilo dívat |
Tak když jses na to koukal 15 min. tak nemůžeš posoudit, jestli byli dobrý či né |
jj ale sou č fallouty sice 3 už dělali jinde ale na tom senic nemnění 3 byli dost dobrý ale hodně mi to připadalo jako moderní gothic ale jako hra bych dal tak 95 % |
S tím nesouhlasím, Fallouty jsou tři... 1ka, 2ka a Tactics... To že potom někdo úplně jiný udělal úplně jinou hru, koupil práva na Fallout a pojmenoval jí tak z té hry ještě Fallout nedělá. S původními Fallouty to má společného maximálně jméno a prostředí, které ovšem bylo uměle dotvořeno k původnímu. Fallout 3 jsem měl možnost zkusit a musím říct, že jako fanda Falloutu to pro mě bylo zklamáním. Taky v každé recenzi to přirovnávají k Oblivionu, kdyby to byl pravý Fallout věřím, že by si na Oblivion nikdo nevzpoměl a recenze by byla plná úsměvů nad typicky Falloutovskou atmosférou a narážkami na 1ku a 2ku... |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4653 sekund |