nn já mám x box 360 takže požadavky neřešim ale tet je maj zlevněný s 1500 na 399 tak si je jestli sou dobrý jak říkaš koupim aspon bude zmněna púo tom půl roku plnýho krve |
ja undercover mel pokud mas dobrý kopm to to rozhodně stojí zato konečne se nfs vrátila zpět do města |
nemáte někdo nfs undercover chci vědět jak sou dobry chci si je kupovat..... |
brother in arms sem dohrál . Myslim 1 díl . ale tet prej vyšla trilogie uvažuju o ní . Je to moc pěkná hra hlavně se u ní musí myslet. Sám nic nevystřílíš. |
VBS 2 je pro běžné hráče horší než ArmA2, taky jsem to četl Bloode. SCORE jsem si ještě nekoupil, nespěchám |
Hehe.. Arma..No jo..ale já radši Brothers in arms
49> Left4Dead jo?? Super Gamesa.. ) Hraju jí z kamarádama přes síť.. už párkrát sem to schytal od čarodejnice.. nejhorší je když je jsou tam 3. tanky.. (Ty největší monstra )
sloučení: kobyla, -200kr. nechápu, je to přímo pod tímhle příspěvkem a stejně to uděláš, jako by se nechumelilo... |
jj arma ( Farma ) je dobrá ale kdo je pařad přes simůlátor a at skusí
VBS 2 ta hra stojí 10 000 ( nepřepsal sem se o nulu) a prej krutě mrtě moc reálný ale ta hra má jen multiplayer ale i operace flashpoint stojí zha hřích Vamaka už máš nový score ???? Vícenásobné sloučení: Kobyla, -300kr, pořádek bude všude! ![]() |
Hele lidi jaký máte názor na Armu 2 podle mě je to fakt hodně podařený valešný simulátor Ceši se na té hře museli pořádně vyřádit vypadá to hodně realistycky četl sem si recenzi myslim že v Levelu a musí to být fakt cool hra |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3528 sekund |