Né, podívám se ve SCOREčku, za chvíli.....dobrý jsou ty recenze od čtenářů, ten típek, jak skončil na 3., jak ho tam stírali, to jsem se včera natlemil(nechávám si to nakonec, nejdřív čtu prewiew a pak recenze a nakonec od čtenářů a pak teprve hraju , prej " u nás by sis neprd" DD |
Kdybych Ti to řekl, musel bych tě zabít , né dělám co je zavhodno v tiskárně a to hochu není legrace , tak asi si ho předplatim |
jestli chceš napíšu sem ceník předplatnejch mně máma slíbila že mi ho předplatí k vánocům tak doufám že mně nesklame |
nn score stojí 1500 na rok a necelý 2500 na rok kdyš k tomu chceš dárek co máš za brigádu ? |
Asi si ho taky předplatim, teď za 2 týdny brigády jsem si vydělal 2000,- ještě trochu a mám ho na rok |
mně ne dostal sem se do druhýho mněsta a tady nevim co dál mám 2 společníky jo a už není nynější dneska vyšlo nový v nejblížší době soi ho koupim jo počkej za tejden postcops si taky rád pokecá má ho předplacený sráč každej mněsíc provokuje že ho má vo 3 dny dřív než já |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5780 sekund |