Já při telefonování? Hm, asi tak nějak nic, pokračuju v tom, co sem dělal před tím, než mi mobil zazvonil, ale můj táta, když telefonuje, tak pořád chodí máme velkou zahradu a když telefonuje někdy v létě, nebo když je venku teplo, tak jí klidně několikrát obejde ![]() |
telefounuju když mi někdo volá,jinak nikomu moc nevolám,spíš píšu SMSky,volám jen když je něco ihned nutno vyřídit jinak spíš smsky |
Ja keď som doma tak najviac vybavím na WC lebo tam mi to najviac myslí |
KDysi sem na skype s kamošem kecal už neni muj kamoš je to haj*l hravali jsme wow ale pak jsme se nak už nevidali a jednou kamos jeden mi mel dat acc na spojce 78 war good eq jenze bohuzel si myslel ze ten muj stzarej kamos ze to sem ja dal acc jemu a ten kk* smazal toho wara mno tak to se mi staloq |
Já většinou telefonuju za pochodu, zkracuju si tak cestu a zároveň vyřizuju všechno potřebné, aniž bych se tím zdržovala doma. Takže obvykle to je za pochodu třeba po Brně, když jdu z nádru do školy, nebo naopak (to toho obvykle vyřídím nejvíc ). A to většinou jenom jdu a mluvím =) a nedej bože, když si potřebuju něco poznamenat Jinak když už opravdu telefonuju doma, tak většinou stojím někde opřená, nebo u toho něco dělám =) když se potřebuju soustředit, tak si obvykle zacpu i druhé ucho a koukám do desky stolu, země, atp. =)) |
Když s někým telefonuju na skype, tak většinou s ním hraju Platform Racing 2 . |
Tak se pochlubte, co děláte když telefonujete: Malujete si? Ukazujete někam když něco vysvětlujete nebo něco jiného? Jen se pochlubte |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4229 sekund |