už chci Avatar...mam takovej pěknej http://i933.photobucket.com/albums/ad178/LordPeterrr/ReaX.jpg |
Warlord> Jestli mohu dopručit.. obtáhni trochu ty meče.. Jsou tak trochu skytý.. a nejsou moc vidět.. |
ravennka: no mal by som začať robiť v pixeloch ^^ ale chcelo by to zaostriť |
Warlord> a jak bys ho chtěl upravit? Když jsi zvládnul tohle, tak by sis ho určitě zvládnul upravit sám když tak vidím, jak jsi šikovnej, tak to bude maximálně chtít trochu nervů =) |
A čo tento (ten som dneska v škole kreslil mám ho v peračníku a v zadu som chcel šťít ale to už radšej nie a ak niekto može tak bi mi ho mohol trošku upraviť ak hej ozvite sa cez poštu) |
Fir36e> Nirvana je klasika Kobyla> tak samozřejmě ať si každý dá avatar dle libosti, jenom jsem mu poskytla svůj názor na věc ať tam má třeba otisk rtěnky na mobilu =)) |
Mě se líbí, myslím, že tady na sg nikdo nic podobného nemá, takže z Warlorda je unikát, a o to přece jde ne? Odlišit se... Pokud jde o rarovu poznámku, tak vůbec nechápu, co maj všichni s těma nápisama, je to přece obrázek, přezdívka je napsaná hned nad tím, tak o co jde? Ravennka>a co že k sobě nejdou, co víš jaký je Warlord doopravdy, třeba k němu jde víc ten mimozemštan než jeho přezdívka, nicméně on je ten, kdo by to měl posoudit rara01> to že jsi měl špatný den a nemáš dobrou náladu si, prosím, nevylejvej na ostatní, oni za to nemůžou... |
Tak hnusnej bych tomu rozhodně neříkala Pokud jsi to udělal sám, tak gratulace - jsi šikula, Warlorde, ale jinak je pravda, že mimozemšťan a Warlord dohromady moc nejdou - což takhle si vymodelovat třeba nějaký meč, sekyru, bojovníka... ? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2673 sekund |