Hehe, Takej Font sem nikde nevyděl.. všude jsou jen ty samí.. Ale fakt.. bez Avataru si vypadala líp(neřikam, že se mi ten tvůj nelíbí.. ) |
Ne, normálně jsem font někde sosla, v gimpu si ho akorát napsala, "obtáhla", dala mu výplň a stín =) dneska bych to sice udělala jinak, páč už jsem taky trochu zdatnější "grafik", než tenkrát, ale vlastně proti němu nic nemám, tak si ho tam zatím nechám |
Ravennka> Jj.. já si to chtěl jen objasnit.. Co ty víš.. ty sis taky to "R" napsala sama.. ikdyž podle mě si bez něj vypadala líp.. |
Ravennka> Ehm.. vím.. i já sám si občas stáhnu nějaký Font který se mi líbí(např.. naruto Font.. ) |
FIr36e> existují různé fonty, nejen ty klasické, které jsou základní výbavou systému |
Rea.x> Jen aby, drzé mladíky/začátečníky na SG nemáme rádi.. enbo je Rea.x snad Mulťák? |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5863 sekund |