forget> taková klasika líbí se mi, patří k tobě, takový jednoduchý a výstižný kdybys měl jiný avatar, tak bych Tě nepoznávala |
kubisten > My jsme to pochopili, nemusíš to zbytečně psát česky a tím tu dělat bordel, ale stí tě to tím, že jsi to napsal až cca za 12 hodin co přesahovali do dalšího dne . Avatar není špatný, ale Anime se mi nelíbí =), však avatar k tobě zřejmě sedí =). A teď chci názory já =). |
Mám si změnit avatar na nějaký barevnější, nebo tento jednoduchý, ne příliš originální, má přetrvat? =) Dík za názory, případné dotazy =). |
SniCky> Je to jen na tobě, ale mě osobně se líbil víc tamten.. tanhle je taej Holčičí.. a není tam moc vidět to "SniCky" |
co řikáte na můj novej avatar? zase přes photoshop easy za 2 minutky ale asi si dám zpátky tamten přišel mi výraznější |
Mno.. když já nwm.. jestli sem si na něj zvykl.. ona je ta Modrá samotná taková hezčí.. |
Fir36e> já už si na to R zvyk bez něj by to bylo takový mno divný zvyk je zvyk |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5865 sekund |