čo si myslíte aký si mám spraviť avatar ja chcem niaky čo ma vystihuje ako napríklad tá Leela s Futuramy čo som mala predtým jej vlastnosti mi sedeli niektoré Abo nespravil by mi niekto avatar?PLS kto by mal čas |
lidi nabízím vám výrobu avataru...s photoshopem dělám delší dobu a zrovna neni co na práci =) domluva poštou na SG |
lukas I.> "československá?" Vidím tam jen "Česká", BTW ani slovenskou vlajku tam nevidím... Vlasec > 2014? myslím že tak až 3014 . Jinak avatar, no jako než si zas zvyknu, jinak změna je byznys |
Rave> Až na to, že jsem tam neklikl ani jednou, máš pravdu Připadají mi jako strana celkem zajímaví, ale v reálných volbách nemají šanci na úspěch :/ snad časem, třeba v 2014 |
Vlasec> takže to jsi byl Ty, kdo z Jihomoravského kraje hlasoval v těch "volbách" asi 5 000 hlasy a pak byl vyřazen z hlasování, jo?! =)) hlavně tys ho neukradl, Tys ho upirátil |
tak mám po dlouhé době nový avatar hádejte, kde jsem ho ukrad |
no byl bych radsi kdyby byl ten postcopsuv avatar ze predu deda podle pohlavi... |
postcops starý ale aspoń originální nápad to snad ještě nikdo neměl mít na avataru p.... ej sry zadek |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.5183 sekund |