honza.h> měla jsem chvíli času, tak jsem předělala tu Tvou ikonku doufám, že nevadí, ale děsně se mi tam nelíbil ten od ruky nápis =))
http://www.supergames.cz/obrazek/209081320449.jpg edit: ale jak tak na to koukám, tak jsem měla asi ten nápis udělat větší... no, vzhledem k tomu, že to bylo akorát z chuti si kreslit, tak na to kašlu =)) a doufám, že se Martin nebude zlobit, že jsem mu zmršila logo, ale jak říkám, byla chuť si kreslit =)) |
Ja už radšej nechcem byť moderátor toľko písania ,vyšetrovania,sledovať či niekto nemá multiúčet atď... |
honza.h> pozadí vypadá jako černobílé maskáče ... celkem v poho, i když asi by bylo lepší, kdyby jednotlivé plochy šedí byly menší. Text se na tom ale dost ztrácí, ta barva není dost výrazná, aby to z toho vyniklo ... Můj názor na avatary je, že by měly být jednoduché, kontrastní a ostré, protože u tak malého obrázku se to jinak dost ztrácí ... prostě několik málo barev, dostatečně odlišných a výrazných, jednoduché tvary ... druhá možnost je fotka nebo obrázek třeba z animé, musí to ale být ostré a kontrastní, jinak se ten malý obrázek mezi ostatními úplně ztratí ... Třeba zrovna to, co nakreslil Warlord ... jednoduchý, ale výrazný a čitelný nápis, dvě zkřížené zbraně za ním, pozadí kontrastně žluté, to vypadá celkem výrazně, ale přitom barvy ladí, tomu bych vytkl jen ostrost a volné místo vlevo. Zpracování je spíše kostrbatější a hrubější, ale to k přezdívce a ke zbraním, které bych tipoval na nějaké orčí sekery, sedne. Pochopitelně, ber tohle pouze jako názor jednoho člověka, nic víc |
Vlasec> co myslíš na ten nový avatar co jsem si nakreslil (doufám že se ti zobrazuje) |
honza.h> nápis v pohodě, na pozadí bych ještě trochu zapracoval |
Warlord> jj, pošli to večer, já to jen trošku doladím, máš to po nahrání neostré, jinak se mi ten avatar líbí. Ravennka> ty jo, tak to jsem zapomněl ... dík |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4257 sekund |