Vlasec> jojo, já vim, jenom mi přijde děsně rušivý, jak je to ".h" na dalším řádku =)
a já tam klidně nějaké písmo mrsknu =) přijde mi to takové estetičtější (protože jsem líná se s tím drbat =))
a ne, to moje není vlastní tvorba stáhla jsem akorát pěkné fonty =) |
Ravennka> no ... já nemám moc rád použití normálního písma do avataru a raději kreslím "rukou", ale víc se s tím piplám, Honza prostě vzal malování, tam štětec a kreslil to nějak těma čárama.
To tvoje R taky není z nějakého fontu, ale tvoje vlastní tvorba, ne? Jinak ideální stav je, když je avatar na pixel přesný, ale s tím se otravuje málokdo a já taky ne |
honza.h> což o to, kvalitu to má dobrou, akorát je to malý =) ti, až to tady projdu, schválně zvětším to písmo a uvidíš, že je to úplně o něčem jiném
edit: dlabu na to, stejně je to k ničemu, tak co se s tim ještě otvírat... si radši nakreslim něco dalšího ![]() |
Rave> Díky, zkusím si ho nakreslit (od ruky všechno) ještě jednou, ale promiň má to docela španou kvalitu. |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.2367 sekund |