Hej poradi mi niekdo ako sa vola ten co ho v 3 dali na krala nieco na N alebo A nvm poradte mi plz Dik |
Hej poradi mi niekdo ako sa vola ten co ho v 3 dali na krala nieco na N alebo A nvm poradte mi plz Dik |
Jj..my sme z bráchou(tim nevlastnim) dali zase po těch letech Lord's of Rign's- helmův žleb.. sme to nedotáhli dál jak do poloviny 1.mise.. xDD |
Měl jasem Bitvu o Středozem, taková pěkná RTS s prvky RPG |
Mám na PS2 hru "Lord Of The rings: The third age" ale musím říct že nic moc.Lepší sou filmy nebo knížky |
Samozřejmě že větší armádu měli mordorští, ale pokud se bavíš o Rohanu, tak ten u Helmova žlebu bojoval se skřety Sarumana pokud jde o Gondor (poté s pomocí Rohanu), tak ti už bojovali s mordorským vojskem (částí) na Pelenorských polích, kde se k nim poté přidali duchové z hory (teď si nevzpomenu na jejich jméno) A poté u Černé brány byla bitka se "zbytkem" mordorských =)
co se týče her, hrála jsem jednu na xbox =) a mám tu někde 14dní free na nějakou LOTR online hru =) |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4286 sekund |