Ja ho dam cely:
DOBRO Imrahil,Faramir,Boromir,Denethor,Éowyn(štitonožka),Éomer, Theoden,Aragorn,Legolas, Gimli,Tom Bombadil,Maselnik,Arwen,Elrond, Galadier,Caleborn,Bilbo, Růža,Theodred,Gandalf,Frodo,Sam, Pipin,Smišek,Stromovous ZLO Gríma Červivec, Černý kapitán (Pán nazgulů, ...), Lurtz,Sasuron,Saruman,Balrog,ghlum |
to bylo jen tak co mne napadlo v rychlosti =) a napadají mne další, ale nebudu to tady zahlcovat |
Tak rozšíříme ten seznam postav... jenom tak namátkou
"ti hodni": Imrahil, Faramir, Denéthor, Éowyn (Dernhelm), Éomer, Théoden, Théodred, Tom Bombadil, Máselník, Arwen, Elrond, Galadriel, Celeborn, Haldir, Bilbo Pytlík, Růža "ti zli": Gríma Červivec, Černý kapitán (Pán nazgulů, ...), Lurtz Kakashi> knihovny jistě fungují i na Slovensku |
lukas.k> to je skopovej důvod i názor... já jsem četla knihu mockrát a na nic si nestěžuju, je to prostě něco jiného... do filmu se nemůže všechno vejít a spousta věcí by se ani nedala pochopit =) a když jednou vidíš film, tak už pak neřešíš co tam nebylo |
právě proto nečtu knihy a rači koukám na filmy, protože pak kdybych se koukal na film, tak bych si stěžoval že tohle bylo jinak a tohle tam není atp. |
Ja som videl film v anglitine+Sk,Cz,titulky,alebo v cz alebo sk ale knihu nie dam na tvoju radu prečitam si ju |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3896 sekund |