A nebo naproti ZOO do Trojského zámku, nebo parníkem se projet... možností je spousta |
Já se rodičům nedivím, já bych také nepustil své malé ratolesti (kdybych nějaké měl) na dlouhou cestu do Prahy (za někým neznámím - i když my nejsme žádní úchylové, jak psala Ravennka, ale to oni nemohou vědět), měl bych o ně strach. Ale rodiče jsou také vítáni, jak už Ravennka psala a jestli se jim nebude chtít s námi chodit po ZOO, tak si mohou někde sednout a relaxovat a nebo si zajít na nákup nebo tak podobně. |
DAX-CZ> nejde o žádný velení, o požádání, o domluvu když bys rodiče poprosil, tak by to určitě šlo - zkus to |
Mí rodíče ani o SG nevěděli...Hale jesli chceš tak ti dam ICQ nebo skype a tam si to domluv. Já nemám ani nejmenší velení... |
DAX-CZ> no moment! Ale já jsem psala, že rodiče jsou vítáni! Jen ať přijdou taky! My si s nimi rádi popovídáme a třeba nadhodí i nějaké změny, které bychom uvítali docela by mě zajímalo, co očekávají rodiče od serveru, kde se baví jejich děti =) |
Ravennka> Tak asi až přístí rok na jaře když něco bude,táta prostě nechce ,maleho chlapečka pustit =/ |
Fir36e> neumíš číst? http://www.supergames.cz/forum_read.php?id_topic=4a75f4a6a53f3 |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.3195 sekund |