Vamaka> příbuzní by nebyli, kteří by byli ochotni se projet do Phy? =)
Nebo kdyby tu byl někdo další z Tvého města, tak kdyby třeba jel on... i když jak to tak koukám, tak spíš to vypadá, že tam budeme akorát s Martinem... Proč se všichni chtějí srážet a pak na to dlabou? |
No tak nadějně to nevypadá, že prý mě do Prahy samotnýho nepustí, to je v háji=( |
Vamaka> přesuňte návštěvu příbuzných. Řekni rodičům, určitě ti vyjdou vstříc co to půjde |
možná... a kvůli jednomu možná se bude přesouvat celý sraz, abys tam nakonec možná ani nedorazil? To je silný argument pro změnu data... |
Příští sobotu, že by mi to vyhovovalo, to jest 22. možná jedem do Prahy! |
Vamaka> já vůbec nechápu ale v čem je problém, když říkáš, že za týden nemůžeš, já ti napíšu, že to je v poho, páč je to za 14 dní... |
za týden právě bude volno a až 29. - tj. za 14 dní máme v plánu sraz, takže je to akorát a imho když se zkusíš zmínit o srazu, tak se dá všechno dohodnout rodiče jsou totiž přístupnější než si myslíte. Jenom se nesmíte bát slušně o něco poprosit ![]() |
A nemohlo by to bejt příští sobotu?=( dnesk mi máma řekla, že za tejden asi pojedem k příbuznejm, ani jsem se ji nezmínil slovíčkem o srazu , ale není to jistý, prej možná ne a možná jo=( |
| • Hry zdarma pro váš web | • Reklamní bannery | • Nápověda | • Sitemap | • Plné hry ke stažení zdarma |
| • Reklama | • Kontakt | • RSS | • Hry pro dívky | |
| • Erotické hry | ||||
| • Online hry | ||||
| • Hosting SWF her |
| Copyright © 2006 - 2026 SuperGames.cz - online flash hry a HTML5 hry zdarma a superhry | Vygenerováno za 0.4856 sekund |